AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Escrit AMPA a l’EMD Valldoreix per tema Patis Oberts

on 10 octubre, 2012

Bon dia,

Adjuntem escrit que hem fet arribar a l’EMD de Valldoreix amb alguns dubtes generats a partir del comunicat que ens van fer arribar sobre la proposta de Patis Oberts de Valldoreix.

Moltes gràcies,

Descarrega document Patis Oberts – escritAMPA

I aqui adjuntem altre cop l’escrit que ens va fer arribar l’EMD Valldoreix

Benvolguts/des,

Des de la vocalia del Servei a les persones de l’EMD ens complau anunciar-vos la imminent posada en marxa de la segona acció del programa “Valldoreix, patis oberts” que en col·laboració amb la Diputació de Barcelona arrancarà el proper divendres 12 d’ octubre.

Aquesta iniciativa, consisteix en l’obertura de les pistes exteriors de l’Escola Ferran i Clua per a la pràctica esportiva lliure i gratuïta al llarg de caps de setmana i dies festius.

Amb  els objectius de democratitzar aquests equipaments poliesportius, garantint-ne un ús intensiu dels mateixos vetllant pel seu manteniment i cura, volem apropar a la població a aquests espais públics educatius per tal d’engrandir el teixit social i esportiu de Valldoreix creant un  punt de convivència nou.

Els equipaments, restaran sota la vetlla de personal provinent del món del lleure i l’activitat física garantint-ne tant el bon ús de la instal·lació com la seguretat de la pràctica esportiva.

A la pàgina web de l’EMD de Valldoreix, hi trobareu l’horari i calendari d’obertura per aquest darrer trimestre del 2012 (octubre, novembre i desembre) que també us adjuntem en un arxiu pdf per al vostre millor coneixement.

Desitgem gaudiu d’aquesta iniciativa i restem a la vostra disposició per a qualsevol suggeriment / aportació al respecte.

Atentament:

La vocalia del servei a les persones

EMD de Valldoreix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

<\/body>