AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Inscripció curs Coaching

on 29 novembre, 2012

Hola,

Com ja sabeu el proper mes de gener comencem un nou projecte a l’escola de pares del Ferran i Clua, es tracta del curs “Intencions, Actituds i Paraules  de pares, Quin pare/mare vols ser?.
Pel curs s’han obert tres opcions d’horari:

*       Dimarts de 19 a 21h

*       Dimecres de 20 a 22h

*       Dissabtes de 9.30 a 13.30h

La diversitat d’ horaris permet que cada pare o mare trobi el millor per les  seves circumstàncies, i al hora també que si els dos pares volen assistir al curs tinguin l’opció de fer-ho per separat.
Si els dos voleu assistir al curs heu de pensar primer si ho voleu fer junts o separat, cada opció té diferents avantatges e inconvenients i només vosaltres podeu decidir quina és la que més s’ajusta a les vostres necessitats i desitjos.

 

Els grups seran de mínim 24 màxim 30 persones. Un cop pler el curs es tancaran les inscripcions. Es poden apuntar pares i mares de qualsevol escola.

Una inscripció serà vàlida només quan s’hagi tornat per mail el full adjunt d’inscripció i el resguard del ingrés de 50€ al compte de l’AMPA que figura en el full d’inscripció.

 

El full d’inscripció i el resguard del ingrés s’ha d’enviar a : merce@confia-coaching.com
Si en fer l’ ingrés el grup estigués tancat, us ho comunicarem immediatament per tal de que canvieu de grup o us retornaríem els diners.

Si us apunteu a un grup que no s’omple, us avisaríem perquè poguéssiu canviar de grup o us tornaríem els diners.

 

Per qualsevol aclariment  us podeu posar en contacte amb la Mercè Lozano, al mail merce@confia-coaching.com o al 691 109 779.

Clica per veure el full d’inscripcio ferran i clua

Atentament.

AMPA Ferran i Clua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<\/body>