AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Juguem-hi tots!

on 22 maig, 2013

Benvolgudes famílies,

 

Bon dia,

El proper divendres 24 DE MAIG, celebrarem a l’escola la novena edició de la jornada       “ JUGUEM-HI TOTS ”. Es tracta d’un acte  festiu que pretén celebrar el plaer de jugar als jocs de sempre, tant d’aquí com d’altres països o de “tot arreu”. I no només això, sinó el plaer de jugar-hi sense un límit d’edat, en perfecta harmonia grans i petits, tots junts…

Serà un matí en el  que l’alumnat de tota l’escola es barrejarà, de manera que jugaran equips formats per nens i nenes de totes les edats que hi ha a l’escola.

Us agrairem que, SI PER ALGUN MOTIU EL VOSTRE FILL/A NO POT ASSISTIR A L’ESCOLA  AQUEST DIA, ENS HO FEU SABER EL MÉS AVIAT POSSIBLE.

És molt important que els nens i nenes vinguin ben esmorzats de casa. Així doncs, NO CAL QUE PORTIN ESMORZAR PER L’ESTONA D’ESBARJO (NI FRUITA EN EL CAS DE L’ALUMNAT DE PARVULARI).

Convé que aquell dia l’alumnat vingui a l’escola AMB ROBA,CALÇAT CÒMODE , GORRA I CREMA PROTECTORA (posada a casa). Cal portar roba de recanvi per si es mullen durant els jocs d’aigua.

En cas de pluja, suspendrem la festa .

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

L’Equip de mestres de l’escola


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<\/body>