AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

MOLT IMPORTANT – Presentació Pla Anual Escola

on 19 febrer, 2013

Benvolguts/des,

Al darrer Consell Escolar, la Direcció del Centre, va exposar i sotmetre a votació el PLA ANUAL DE CENTRE. Aquest Pla és el projecte pedagògic  que cada any prepara i planteja el Claustre per a treballar durant el curs escolar.
Tots els pares del Consell ens vam adonar de la gran importància d’aquesta informació, ja que és el projecte pràctic i concret a partir del qual treballen dia a dia amb els nostres fills/es. Per a nosaltres va ser molt revelador veure la feina i la dedicació del Claustre amb el qual compartim en definitiva el mateix objectiu: aconseguir el millor creixement i desenvolupament dels nostres nens com a PERSONES i com a alumnes.

Pensem que la resta de pares hauríeu de tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà el Pla, valdria la pena que us poguessiu assabentar com nosaltres de la feina que es fa a l’escola. Per això hem proposat a la direcció que el presenti en una reunió oberta a tothom.

Volem demanar-vos si esteu interessats a assistir a una possible trobada que es faria a l’escola  el dimecres 13 de març a les 21h per saber si demanem en ferm que aquesta es faci (no volem convocar a la Direcció del Centre si no hi ha interès per part de les famílies).

Com a representants vostres al Consell us recomanem amb entusiasme que aprofiteu l’oportunitat de conèixer més a fons la feina de l’escola que influeix directament en els vostres fills/es.

Esperem que aquesta proposta sigui del vostre interès i us agraïm per endavant la vostra resposta.

Us demanem feu arribar confirmació de la vostra assistència al següent correu:

paresconsellferran@gmail.com

Atentament,

Pares del Consell Escolar

Valldoreix, 7 de febrer de 2013

Clica per VEURE el PDF de la Presentacio pla anual families

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<\/body>