AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

ESTATUTS DE L’AMPA DE L’ESCOLA JAUME FERRAN I CLUA

Hola,

Adjuntem Estatuts AMPA Ferran i Clua aprovats i en vigència.

Clica per VEURE_Estatuts

Moltes gràcies,

 

No Comments »

MANIFEST CONJUNT COMISSIONS GROGUES SANT CUGAT DEL VALLÈS

MANIFEST CONJUNT COMISSIONS GROGUES SANT CUGAT DEL VALLÈS

La Coordinadora de Comissions Grogues de Sant Cugat del Vallès agrupa representants de totes les AMPA de les escoles públiques del municipi, que detallem a continuació:

Joan Maragall
Gerbert d’Orlhac
Turó de Can Mates
Collserola
Ciutat d’Alba
L’Olivera
Pi d’en Xandri
Catalunya
Pins del Vallés
La Floresta
Ferran i Clua

SOM PARES i MARES DE NENS I NENES EN EDAT ESCOLAR, alumnes del sistema públic d’ensenyament, membres actius de les Associacions de Mares i Pares dels nostres respectius centres, i MESTRES, UNITS PER UNA PROFUNDA PREOCUPACIÓ PER la situació que pateix l’educació pública, que ha vist com s’han disminuït els seus recursos de manera indiscriminada i arbitrària.

Hem vist com l’augment constant d’alumnat unit a la disminució de recursos humans i materials destinats al sistema públic d’ensenyament amenaça seriosament la qualitat de l’educació.

Ens preocupen les mesures que el Departament d’Ensenyament està aplicant en base a “les retallades necessàries per culpa de la crisi i la falta de finançament que aquesta ha provocat” entre les que destaquem:

Les no substitucions dels mestres dels nostres fills. Per que repercuteixen en el compliment dels currículums educatius de cada nivell. Volem que TOTES LES AULES SIGUIN ATESES PER UN PROFESSIONAL ESTABLE, dotat dels recursos adients per desenvolupar la seva feina.

La disminució de recursos escolars que provoquen la falta d’atenció als nens amb dificultats especials. CREIEM que els nens i nenes amb necessitats especials han de tenir professionals dedicats a la seva atenció.

La reducció/eliminació de les beques menjador. SOM CONTRARIS a l’eliminació de beques menjador perquè són garantia d’una alimentació adequada per molts infants sense recursos.

La reducció de les subvencions al programa de subvencions. LAMENTEM la progressiva reducció de les subvencions al programa de socialització de llibres, fet que sotmet a moltes famílies a una pressió econòmica difícilment assumible.

També estem preocupats per la previsible entrada en vigor de la LOMCE (Ley Orgánica de Mejora de la Calidad Educativa) ja que creiem que en molts aspectes posa en perill la nostra llengua i cultura, l’educació dels nostres fills i la qualitat formativa de les generacions futures.

No estem vinculats formalment amb cap formació política. No ens representa cap partit polític. Només lluitem per defensar i reivindicar la necessitat d’un sistema educatiu públic de qualitat. No volem fer política de partit, però volem incidir en els polítics perquè entenguin que la nostra reivindicació és socialment justa i necessària.

ENS ESTEM JUGANT EL NOSTRE FUTUR i, sigui quin sigui aquest futur, SI ÉS UN PAÍS QUE NO INVERTEIX EN EDUCACIÓ, SERÀ UN PAÍS DE TERCERA.

Els pares i les mares de les escoles públiques de Sant Cugat entenem que L’EDUCACIÓ PÚBLICA ÉS ABSOLUTAMENT IMPRESCINDIBLE PER GARANTIR LA IGUALTAT D’OPORTUNITATS I LA COHESIÓ SOCIAL. Ara que nombroses famílies pateixen els efectes de la crisi econòmica, ÉS SOCIALMENT INJUST que els seus fills i filles no tinguin accés a una bona educació. UNA EDUCACIÓ DE QUALITAT ÉS UN DRET, NO UN PRIVILEGI.

CREIEM EN L’EDUCACIÓ PÚBLICA I VOLEM REFORÇAR EL NOSTRE COMPROMÍS AMB ELLA. Per aquest motiu, vigilarem de prop el desenvolupament el curs escolar en els nostres centres per detectar problemàtiques no ateses per les administracions i reivindicar-ne la seva solució. No deixarem de demanar a tots els governants que mantinguin UNA ACTITUD RESPONSABLE ENVERS L’EDUCACIÓ, DEIXANT-LA FORA DE QUALSEVOL TIPUS DE MESURA QUE PERJUDIQUI LA QUALITAT DE L’ENSENYAMENT REBUT PELS NOSTRES FILLS.

LLUITEM PER UNA ESCOLA PÚBLICA, LAICA, CATALANA I DE QUALITAT!
Sant Cugat del Vallès, Desembre de 2013

No Comments »

Campionat Local de Natació 2014 Sant Cugat del Vallès

Benvolguts companys,
ens plau, un any més, presentar-vos el Campionat Local de Natació que se celebrarà el proper dia 16 de febrer de 2014 a la piscina de l’Eurofitness (al costat de l’Ajuntament).

Hi poden participar des dels prebenjamins (nascuts a partir del 2007), fins els infantils (nascuts l’any 2000), en un total de 3 estils (crol, braça i esquena) i QUE NO ESTIGUIN FEDERATS.

Enguany i com a NOVETAT també hi haurà RELLEUS MIXTES en estil crol per cada categoria. Per aquesta competició de relleus es formaran com a màxim 3 equips per escola i categoria. Aquests equips estaran integrats per 4 participants (2 nens i 2 nenes) de la pròpia escola.

La difusió, al igual que l’any anterior, es farà via on-line, així que preguem feu arribar aquesta informació a tots els alumnes que hi puguin estar interessats (nascuts entre el 2000 i el 2007).

Per inscriure’s al Campionat tenen 3 opcions:

1. Imprimir el díptic del Campionat i que els facin arribar al mestre d’educació física o responsable de l’escola. Un cop recopilades les inscripcions s’hauran de fer arribar a l’OMET abans del dimecres 12 de febrer.

2. Inscriure’s personalment a l’OMET.

3. Omplir el formulari on-line a la pàgina web de l’OMET www.teampartners.net

Per més informació us fem arribar el protocol del campionat amb més detalls de l’organització del Campionat.

Protocol Mestres Educació Física i responsables escoles

Gràcies per la vostra col·laboració en la difusió de l’activitat!

 

No Comments »

RECORDATORI Curs i xerrada Escola de pares i mares

A l’atenció de les direccions i de les AMPA dels centres

Benvolgudes i benvolguts,

Us envio el recordatori de dues de les activitats que hem programat dins l’Escola de pares i mares d’enguany:

–          El curs de 6 sessions Vivint intensament per a pares i mares amb fills/es de 1r d’ESO en endavant. Període d’inscripció: A partir del 3 de febrer i fins a cobrir places.
–          La xerrada Parlar de sexe amb els fills/es potser no és tant complicat, per a pares i mares amb fills/es pre-adolescents i adolescents. No cal inscripció prèvia.

Us agrairíem que distribuíssiu aquest correu entre les famílies del vostre centre i en feu difusió a través dels vostres mitjans.

 

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

Cordialment,

 

Eulàlia Formiguera
Servei d’Educació
Ajuntament de Sant Cugat
Tel. 935 657 000
eulaliaformiguera@santcugat.cat
www.santcugat.cat

 

 

No Comments »

Acta Junta AMPA Desembre 2013

Bona dia,

Clica per VEURE Acta Junta Desembre 2013

Moltes gràcies,

No Comments »

Convocatòria Reunió AMPA Dijous 6 de Febrer a les 20:30.

Bona tarda,

Adjuntem convocatòria Reunió AMPA del proper Dijous 6 de Febrer a les 20:30.

Us hi esperem !

DIJOUS, 6 DE FEBRER DE 2014

QUAN?

20.30 h

ON? CLUB

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l’acta anterior.

2. Adequació de les instal.lacions de la cuina al Codi Tècnic de

l’Edificació

3. Informació sobre la repercusió de l’IVA en els rebuts del

menjador

4. Pel-lícules en temps de migdia

5. Informació sobre el Dia del bricolatge

6. Informació sobre la vaga dels treballadors del lleure

7. Valoració de la Cavalcada de Reis

8. Informació sobre canvis dels horaris del bus de línia

9. Comissió Festa de final de curs: subdivisió en subcomissions

10.Precs i preguntes

NOTA: En el decurs de la reunió es podrà efectuar votacions, si s’escau, de

qualsevol tema inclòs a l’ordre del dia.

_______________________________________________________________________

Junta de l’AMPA:

Presidenta GEMMA GASSÓ

Vicepresidenta TANIA MARTÍNEZ

Tresorer PERE JORDÁN

Secretària ROSA M. ASENCIO

No Comments »

<\/body>