AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Acabem el primer trimestre, comencem a preparar el segon: Noves activitats extraescolars

on 19 desembre, 2014

Acabem el primer trimestre molt contents de les activitats que s’han anat realitzant, esperem que vosaltres també. No obstant, hem de començar a preparar el segon trimestre, i des de SAEC us oferim nous projectes.

Mans a l’Obra! és un que té la idea de crear peces artístiques que van més enllà de tenir un valor estètic i funcional, tenen una utilitat dins de la nostre llar. Amb aquests materials, majoritàriament materials reciclats o reutilitzats podem fabricar objectes que ens despertin la creativitat, i ens animin a crear i a manipular amb les nostres mans. Per una nova creació tot és útil! Serpentines, fang, llaunes, claus, fils, cartolines, diaris, etc. El material més barat i més poc utilitzat que tenim fàcilment a l’abast és el més idoni per a manipular i reformar.

cartellA mesura que avancin les sessions podràs veure tot el que has anat fent al blog de “Mans a l’obra!”. Ara mateix hi podràs trobar més informació sobre el projecte: http://mansalesobres.blogspot.com.es

Aquesta activitat es durà a terme:

– Dilluns de 16:30-18:00 per a nens de tercer a sisè de primària

– Divendres de 16:30-18:00 tant per a famílies com per a nens de totes les edats

A més, us recordem que podeu aprendre a través de moltes activitats, utilitzant-ho com a mitjà per a fer tallers, aprendre cançons, obres de teatre, jocs, pel·lícules, etc. Dins de la “Englih folder” i les capces de “Family words” hi guardem les paraules de vocabulari que anem aprenent i totes les activitats que fem. No t’ho pensis i vine a aprendre a les tardes. Les podràs fer:

– Dilluns 16:30-18:00: Cicle mitjà

– Dimarts 16:30-18:00: Cicle inicial

– Dimecres 16:30-18:00: Cicle superior

– Dijous 16:30-18:00: P5 i 1r de primària

El preu de les dues activitats és de 88€ per trimestre tant si vens sol o amb la família en el cas de l’activitat Mans a l’Obra.

Ens trobaràs a la secretaria de l’escola de 16:30 a 18:30 o al telèfon 696 001 875.

T’esperem!

Maria i Núria


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<\/body>