AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Convocatòria 1J14 – Comissió Groga

on 28 maig, 2014

NOTA DE PREMSA

SANT CUGAT ACOLLIRÀ LA 2ª JORNADA REIVINDICATIVA EN DEFENSA D’UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT  

 Sant Cugat del Vallès, 26 de Maig de 2014.- El proper DIUMENGE 1 de JUNY a les 11 hores la Coordinadora de Comissions Grogues de les Escoles publiques de Sant Cugat organitzarà la 2ª Jornada Reivindicativa d’una Educació Pública de Qualitat.

 A les 11 hores, la comunitat educativa de les escoles públiques de Sant Cugat s’unira per marxar en manifestació des de la Pça. Lluís Millet (Estació de FFCC) fins la Plaça Octavià. El recorregut transcorrerà pels carrers Valldoreix, Santa Maria i Santiago Rossinyol.

Concurs de dibuix

Un cop a la Pça. Octavià, es farà un acte públic reivindicatiu en el que es donarà a conèixer la imatge que representarà la Coordinadora de les Comissions Grogues de les escoles de Sant Cugat del Vallés. Per escollir aquesta imatge, s’ha organitzat un concurs de dibuix a totes les escoles publiques del municipi.

El dibuix guanyador esdevindrà el nou logo de la Coordinadora de comissions grogues de Sant Cugat (Grogues Cugat). També rebran premi els millors dibuixos de cada cicle d’educació (infantil i tres cicles de primària). Els premis serán uns lots de llibres, gentilesa de les llibreries Pati de Llibres i El Celler de Llibres. Adjuntem les bases del concurs. TOTS els dibuixos presentats s’exposaran a la Plaça Octavià el mateix diumenge 1 de Juny, al matí.

 

Què és Escola Groga

En aquesta jornada, també s’anunciarà que les Escoles de Sant Cugat han esdevingut Escoles Grogues. Escola groga és el terme que des de les AMPA de les escoles públiques de Sant Cugat s’ha triat per representar la lluita en defensa d’un model d’escola pública de qualitat.

El fet d’esdevenir Escola Groga significa que cada centre (AMPA i Claustre docent) ha acordat un únic posicionament entorn a les retallades i a la disminució de recursos, indiscriminada i arbitrària, que han patit les escoles en els darrers anys, així com de les noves lleis aprovades, sense escoltar al col.lectiu de docents, pares i alumnes.

Esdevenir una Escola Groga no és una acció política, sinó que pretén unir tots els centres de Sant Cugat per reivindicar la necessitat d’un sistema educatiu públic de qualitat.

AGENDA JORNADA 1 DE JUNY:

 11:00h:                 Sortida des de Pça. Lluís Millet.

  • 11:30h:                 Arribada Plaça Octavià.
  • 11:35h:                

. 

Més informació:                  

Telèfon de contacte:              600 92 30 66

E-mail de contacte:                grogues.santcugat@gmail.com

Les AMPAs de les escoles implicades informen també a través de les xarxes socials:

Facebook :                 https://www.facebook.com/AmpaEscolaLaFloresta
https://www.facebook.com/ElPiGroc
https://www.facebook.com/comissiogroga.escolaciutatdalba
https://www.facebook.com/ampaescolaolivera

Twitter:                       @groguescugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

<\/body>