AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Portes Obertes a les activitats extraescolars

Benvolguts pares,

Des de SAEC volem convidar-vos a les jornades de portes obertes que realitzarem a partir del dimecres 25 de febrer per donar-vos la oportunitat de provar les diferents activitats extraescolars que us oferim.

Al quadre adjunt hi ha l’horari de totes les activitats. Podeu fer qualsevol consulta al telèfon 935896662 o al 696001875 a partir de les 17:00 hores.

En aquestes jornades podreu venir a participar a:

Activitats portes obertes2

Us adjuntem documents on podeu trobar més informació sobre cada una de les activitats. MOLT IMPORTANT ENTREGAR BUTLLETA DE PARTICIPACIÓ COM A MOLT TARD EL DIA ABANS DE L’ACTIVITAT. Per motius d’organització no acceptarem butlletes el mateix dia.

És molt important que recordeu posar roba esportiva als nens i berenar a la motxilla el dia que el deixeu a realitzar l’activitat.

Mans a l’Obra

P5 i cicle inicial – ini esportiva i angles

CM i CS – Atletisme i Volei

Gimnàstica Rïtmca

Parvulari – multiesport

Esperem veure-us-hi a tots.

Atentament,

 

Núria i Maria

 

No Comments »

Recollida signatures ILP Educació

Hola, família. Us parla la Groga del Ferran.
Heu consultat ja la ILP d’educació?

www.ilpeducacio.cat

Voleu firmar perquè pugui debatre’s al parlament?

Busqueu les taules de recollida de signatures la setmana vinent (23 -27 de febrer) a l’escola gran i a l’edifici de P3 i P4.

Cada matí a les 9 i les tardes de dilluns, dimecres i divendres a 2/4 de 5.

Porteu DNI, NIE o Passaport.

Gràcies

Comissió Groga

No Comments »

REUNIÓ INFORMATIVA: ACTIVITAT DE MULTIESPORT

Benvolgudes famílies,

 

SAEC us convida el proper dimecres 11 de febrer o dilluns 16 de febrer a les 18:00 al Club de l’escola a una reunió on s’explicaran els grans beneficis que aporta pels més petits  l’activitat de Multiesport, des de P4 fins a 1r.

Des de ja fa uns anys enrere l’Educació Física en etapa Infantil ha començat a prendre la veritable importància que té en el desenvolupament integral de l’infant, considerant-se una etapa educativa amb entitat pròpia, la que ens fa possible abordar problemes precoçment.

Tota persona consta de quatre dimensions, l’Afectiva, la Social, la Cognitiva i la Motor, així doncs, per portar a terme un desenvolupament integral de l’infant es necessari desenvolupar aquestes quatre dimensions, l’Educació Física fa possible el desenvolupament integral de l’infant, observant grans beneficis en la seva pràctica.

Des de SAEC apostem per una educació centrada en l’infant i la seva forma d’expressió, de comunicació i relació primera, a través del moviment, el joc i l’experimentació mitjançant el seu propi cos.

És una reunió informativa tant per les famílies dels nens que ja realitzen l’activitat com per  les famílies dels nens que no hi participen en la qual explicarem els objectius de l’activitat i quin és el camí pel qual els volem aconseguir, és a dir, la programació, i on podreu resoldre tots els vostres dubtes sobre l’activitat.

Us hi esperem a tots i totes.

 

PROGRAMACIÓ

Hora de trobada.  18:00

Breu explicació de l’activitat, objectius i programació.

Torn de preguntes

 

Núria i Maria

No Comments »

L’educació pública i de qualitat et necessita…

Hola!
(Aquest missatge és una mica llarg, però val la pena. No el descartis!)
 
L’educació pública i de qualitat et necessita.
 
T’imagines una llei educativa pensada des de la mateixa comunitat educativaUna proposta elaborada amb la participació de docents de tots els nivells educatius -mestres i professors-, famílies i d’altres actors de la comunitat educativa?
Això és la Iniciativa Legislativa Popular per una Educació Pública (ILP), que necessita un bon grapat de signatures per poder ser debatuda al Parlament i esdevenir la llavor d’una nova llei d’educació que tingui per objectiu la millora del sistema educatiu i no el rèdit polític que en puguin treure els diferents partits.
 
Per això, perquè puguis conèixer de primera mà què és aquesta ILP, a Sant Cugat s’ha organitzat una xerrada per donar-la a conèixer.
T’animem a participar-hi i a fer-ne la màxima difusió. Fes-ho córrer entre mestres, professors, estudiants universitaris, famílies…
 
Gràcies!
Comissió Groga – Coordinadora d’AMPA Sant Cugat
##RETALLAR EN EDUCACIÓ ÉS RETALLAR EN FUTUR##
 


DIVENDRES 13 DE FEBRER DE 2015
19 hores
Casa de Cultura de Sant Cugat
XERRADA:
PERQUÈ UN ALTRE MÓN SIGUI POSSIBLE,
UNA ALTRA EDUCACIÓ ÉS NECESSÀRIA
Presentació de la ILP per l’Educació Pública a càrrec de Rosa Cañadell i Maria Vinuesa, membres de la Comissió Promotora; amb la participació de Sergi Casbas, membre de la Comissió Groga de la Coordinadora d’AMPAs de Sant Cugat.
La sessió presentarà la Iniciativa Legislativa Popular, ILP, en defensa de l’Educació Pública. La ILP, admesa a tràmit pel Parlament de Catalunya el passat mes de juliol de 2014, reivindica el dret de la ciutadania a decidir el model educatiu del país i construir en positiu una nova llei que basteixi el marc legal on l’educació estigui al servei de la societat i que es fonamenti en els valors de participació, de llibertat, d’igualtat i solidaritat.
Segons Maria Vinuesa, una de les portaveus de la ILP, els tres eixos centrals d’aquesta iniciativa són: la gratuïtat i l’accés universal a l’educació des de la guarderia fins a la universitat; l’eliminació dels concerts que els centres concertats passin a ser de titularitat pública, i la plena democràcia als centres.


Organitza: Imago – www.imagocatalunya.org
Més informació a www.ilpeducacio.cat

No Comments »

CONVOCATÒRIA DE REUNIÓ DE L’AMPA DE L’ESCOLA FERRAN I CLUA DIJOUS, 5 DE FEBRER DE 2015

DIJOUS, 5 DE FEBRER DE 2015 A LES 20:30

ON? BIBLIOTECA

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació de l’acta anterior

2.- Proposta d’obrir Biblioteca. Informació reunió amb SAEC

3.- Informació sobre la Campanya de recollida d’aliments

4.- Informació carrossa de Reis

5.- Aprovació dates Festa del Bricolatge i Mercat de segona mà

7.- Situació dels arbres del parc, al costat de l’aparcament gran

5.- Precs i preguntes

NOTA: En el decurs de la reunió es podrà efectuar votacions, si s’escau, de

qualsevol tema inclòs a l’ordre del dia.

_______________________________________________________________________

Junta de l’AMPA:

Presidenta TANIA MARTÍNEZ

Vicepresidenta MONICA SIRERA

Tresorer PERE JORDAN

Secretària ROSA M. ASENCIO

No Comments »

<\/body>