AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

L’educació pública i de qualitat et necessita…

on 5 febrer, 2015
Hola!
(Aquest missatge és una mica llarg, però val la pena. No el descartis!)
 
L’educació pública i de qualitat et necessita.
 
T’imagines una llei educativa pensada des de la mateixa comunitat educativaUna proposta elaborada amb la participació de docents de tots els nivells educatius -mestres i professors-, famílies i d’altres actors de la comunitat educativa?
Això és la Iniciativa Legislativa Popular per una Educació Pública (ILP), que necessita un bon grapat de signatures per poder ser debatuda al Parlament i esdevenir la llavor d’una nova llei d’educació que tingui per objectiu la millora del sistema educatiu i no el rèdit polític que en puguin treure els diferents partits.
 
Per això, perquè puguis conèixer de primera mà què és aquesta ILP, a Sant Cugat s’ha organitzat una xerrada per donar-la a conèixer.
T’animem a participar-hi i a fer-ne la màxima difusió. Fes-ho córrer entre mestres, professors, estudiants universitaris, famílies…
 
Gràcies!
Comissió Groga – Coordinadora d’AMPA Sant Cugat
##RETALLAR EN EDUCACIÓ ÉS RETALLAR EN FUTUR##
 


DIVENDRES 13 DE FEBRER DE 2015
19 hores
Casa de Cultura de Sant Cugat
XERRADA:
PERQUÈ UN ALTRE MÓN SIGUI POSSIBLE,
UNA ALTRA EDUCACIÓ ÉS NECESSÀRIA
Presentació de la ILP per l’Educació Pública a càrrec de Rosa Cañadell i Maria Vinuesa, membres de la Comissió Promotora; amb la participació de Sergi Casbas, membre de la Comissió Groga de la Coordinadora d’AMPAs de Sant Cugat.
La sessió presentarà la Iniciativa Legislativa Popular, ILP, en defensa de l’Educació Pública. La ILP, admesa a tràmit pel Parlament de Catalunya el passat mes de juliol de 2014, reivindica el dret de la ciutadania a decidir el model educatiu del país i construir en positiu una nova llei que basteixi el marc legal on l’educació estigui al servei de la societat i que es fonamenti en els valors de participació, de llibertat, d’igualtat i solidaritat.
Segons Maria Vinuesa, una de les portaveus de la ILP, els tres eixos centrals d’aquesta iniciativa són: la gratuïtat i l’accés universal a l’educació des de la guarderia fins a la universitat; l’eliminació dels concerts que els centres concertats passin a ser de titularitat pública, i la plena democràcia als centres.


Organitza: Imago – www.imagocatalunya.org
Més informació a www.ilpeducacio.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

<\/body>