AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

REUNIÓ INFORMATIVA: ACTIVITAT DE MULTIESPORT

on 6 febrer, 2015

Benvolgudes famílies,

 

SAEC us convida el proper dimecres 11 de febrer o dilluns 16 de febrer a les 18:00 al Club de l’escola a una reunió on s’explicaran els grans beneficis que aporta pels més petits  l’activitat de Multiesport, des de P4 fins a 1r.

Des de ja fa uns anys enrere l’Educació Física en etapa Infantil ha començat a prendre la veritable importància que té en el desenvolupament integral de l’infant, considerant-se una etapa educativa amb entitat pròpia, la que ens fa possible abordar problemes precoçment.

Tota persona consta de quatre dimensions, l’Afectiva, la Social, la Cognitiva i la Motor, així doncs, per portar a terme un desenvolupament integral de l’infant es necessari desenvolupar aquestes quatre dimensions, l’Educació Física fa possible el desenvolupament integral de l’infant, observant grans beneficis en la seva pràctica.

Des de SAEC apostem per una educació centrada en l’infant i la seva forma d’expressió, de comunicació i relació primera, a través del moviment, el joc i l’experimentació mitjançant el seu propi cos.

És una reunió informativa tant per les famílies dels nens que ja realitzen l’activitat com per  les famílies dels nens que no hi participen en la qual explicarem els objectius de l’activitat i quin és el camí pel qual els volem aconseguir, és a dir, la programació, i on podreu resoldre tots els vostres dubtes sobre l’activitat.

Us hi esperem a tots i totes.

 

PROGRAMACIÓ

Hora de trobada.  18:00

Breu explicació de l’activitat, objectius i programació.

Torn de preguntes

 

Núria i Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

<\/body>