AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Xerrada ‘Sempre som els mateixos! Com millorar el paper de l’AMPA en la relació família-escola’

on 6 setembre, 2016
A càrrec de Juanjo Fernàndez i Solà
20 de setembre a les 20:00h
a la Casa de Cultura de Sant Cugat
C/Castellví, 8

Benvolguda AMPA,

Quantes famílies s’impliquen de debò en l’activitat de l’AMPA? i quantes se’n beneficien? Què cal fer per a construir un AMPA més participativa i tenir les famílies més motivades? Saps que amb uns senzills recursos pots fer que les reunions siguin un èxit de participació?


Conscients de la necessària implicació de les associacions de mares i pares a les escoles, adrecem aquesta xerrada a aquelles persones que vulguin fer un canvi a les seves AMPAs per reactivar-les, millorar-les, i/o fer una diagnosi d’alguna problemàtica instal·lada i posar-hi solucions reals.

Xerrada gratuïta a càrrec de Juanjo Fernández, escriptor, professor, pare i membre de l’associació santcugatenca d’experts en educació [ED]BUILDING .  Autor dels llibres Com ajudar els fills a estudiar (i fer els deures del col·le) i 30 Manaments per tractar amb adolescents Ed.Claret

En Juanjo ens donarà les eines necessàries per a construir un AMPA més participativa, motivada i eficaç, i a millorar el paper de l’AMPA en la relació famílies-escola.

Confirmeu la vostra assistència a aquest mateix correu.

Us esperem el 20 de setembre a les 20h a la Casa de Cultura! 🙂


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<\/body>