AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

TOTA LA INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS 2017-18

Hola famílies !

US adjuntem tota la informació de les extrescolars del curs 2017-18. N’hi ha moltes i de molt interessants. Esperem que us agradin !

També a sota de tot, hi trobareu els fulls d’inscripció

Cliqueu en qualsevol dels següents apartats per veure’n la informació

Moltes gràcies,

MUSICA

PATINS EN LINEA

Rítmica

ROBOTICA

TEATRE

TÈCNIQUES D’ESTUDI

VOLEIBOL

ACOLLIDA TARDA

ANGLES KIDS & US

ANGLES

ATLETISME

BÀSQUET

BATUCADA

FUTBOL SALA

HANDBOL

HIP-HOP

INICIACIÓ ESPORTIVA

IOGA

MULTIESPORT

Fulls d’inscripcions

inscripcio P-3 i P-4

inscripcio P-5

cicle inicial

cicle mitja

cicle superior

No Comments »

INFO NÚM. PREMIATS rifa 2017

Hola!
Núm. premiats que dissabte no es van recollir
716 blau fosc
234 blanc
376 blanc
379 blanc
519 blanc
260 verd clar
454 verd clar
Es poden passar a recollir per l’escola fins al 30 de juny de 2017 de 9h-13h.
Després d’aquest període els regals quedaran per la rifa de l’any vinent.
Moltes gràcies,
No Comments »

Ja tenim aquí la festa de final de curs!

Famílies, ja tenim aquí la festa de final de curs!

Us adjuntem la informació de totes les activitats que es duran a terme durant el proper dissabte 17 de juny.

Recordeu que la festa és cosa de tots i necessitem voluntaris tant dissabte al matí per preparar la festa com al vespre per muntar les taules, recollir, etc.

Com ja us hem fet arribar a través dels representants de nivell, necessitem un mínim de 6 persones per classe per muntar les taules i recollir després del sopar. Per apuntar-vos, podeu contactar amb la comissió abans de divendres a través del correu: festafidecurs@ampaferraniclua.com

Us hi esperem a tots!

No Comments »

EXTRAESCOLARS 2017-18

Bona tarda,

Us adjuntem programa d’activitats extraescolars del curs 2017-18.

La descripció de totes les activitats la trobareu penjada a la web de l’AMPA a partir del 14 de juny. Si necessiteu la informació abans m’ho dieu i us l’envio per email.

Període de matriculació 
Els alumnes d’extraescolars 2016-17 tindran la plaça guardada del 9 al 16 de juny.
Tothom podrà realitzar la matriculació a partir del dia 19 de juny fins el dia 22 de juny. Tornarem a fer matriculació a partir del dia 1 de setembre.

No acceptarem matrícules del 23 de juny fins al 31 d’agost.

Molt important

No donarem per vàlida les inscripcions que no estiguin signades i abonats els 12 euros.
Per evitar possibles malentesos és important llegir la normativa.

Com puc fer la inscripció ?

Presencialment de dilluns a divendres de 16:15 a 18:30 hores.
Per email adjuntant: inscripció + resguard del banc de 12 euros.  ( Contestem !! ).

A la bústia d’extraescolars que està ubicada a secretaria de l’escola a partir de les 9:00 del matí fins les 18:30.

Número de compte per fer l’ingrés de 12 euros:  ES91—0182—8192—12—0201527807

Qualsevol dubte podeu enviar un email a  associacio.saec@gmail.com, o bé trucar per telèfon 696.00.18.75 ( Núria ) a partir de les 17:00 hores . 

Descarrega FULL INSCRIPCIÓ Cicle inicial

Descarrega FULL INSCRIPCIÓ Cicle mitja

Moltes gràcies

No Comments »

PROBLEMES A L’ESCOLA PÚBLICA: La comunitat educativa de Sant Cugat no pot quedar-se de braços plegats

Hola, famílies!

Com us deu haver arribat, el setembre vinent, les escoles Collserola i Turó de Can Mates rebran un curs bolet cada una (a P3 hi haurà 3 classes, i no 2 com hauria de ser, la qual cosa trenca la dinàmica de l’escola pública més habitual, de dues línies, 2 grups classe per curs).

Vegeu al final del correu alguns enllaços del que s’està publicant.

Més a prop, l’Institut Arnau Cadell, on van o aniran molts dels nostres fills, estrenarà barracons perquè a l’ESO també els han crescut els bolets, i ja n’acumulen 2.

Això fa anys que passa a la ciutat. El mateix Turó de Can Mates, o el Ciutat d’Alba, fa anys que arrosseguen aquest problema, en ocasions amb bolets a 2 cursos alhora, amb tot el que comporta: redistribució precària d’espais, falta d’efectius a l’equip docent –molts cops no s’amplia la quantitat de professionals en proporció a l’augment d’alumnes–, inhabilitació per exemple de l’aula de música o de la biblioteca per encabir-hi un grup classe… En resum, escoles massificades i amb recursos insuficients.

Els nostres veïns de La Floresta, per posar un altre cas, amb una sola classe per curs des de fa uns anys (des que el Consell Comarcal va deixar de subvencionar el transport escolar) tenen classes amb 27 i 28 alumnes… I alFerran, a casa nostra, sense ser potser tant greu, ja sabeu que també hi ha classes de 1r a 3r amb més de 25 nens i nenes.

La manca d’una bona planificació en l’oferta de places públiques per escolaritzar els nens i nenes de la ciutat fa anys que s’ha tornat habitual. Es tracta d’un problema endèmic i les sol·lucions que s’hi donen són sempre parcials. Sabeu que aquest curs s’ha inaugurat una escola nova, La Mirada, dirigida per la nostra antiga directora. Doncs bé, tot i amb aquesta escola nova, el problema segueix agreujant-se.

La comunitat educativa de Sant Cugat no pot quedar-se de braços plegats.

*** *** ***

Amb tot això com a teló de fons, l’ajuntament de Sant Cugat ens convida alTaller de debat sobre el Pla d’Equipaments que tindrà lloc el dijous 8 de juny a les 19h a la Biblioteca de Volpelleres (c.Pau Muñoz, 3-5). En aquesta sessió es posaran a debat les necessitats d’equipaments educatius i socioculturals a la ciutat pels propers anys.

En el següent enllaç trobareu tota la informació del procés participatiu,l’espai per a realitzar propostes via web, així com els informes de les sessions ja realitzades (a l’apartat Trobades):

https://decidim.santcugat.cat/processes/1

*** *** ***

La Coordinadora d’afes (i ampes) de Sant Cugat ens insta a assistir al taller debat de dijous per poder expressar la nostra disconformitat amb l’actual sistema de planificació d’equipaments educatius.

Avui pot semblar-nos que els problemes no ens afecten. Però ho fan més del que ens podem pensar. Anem-hi i fem sentir la nostra veu.

Junta de l’ampa

———-

http://www.cugat.cat/noticies/societat/128911/ensenyament-diu-que-els-_cursos-bolets_-de-turo-de-can-mates-i-collserola-son-_irrevocables_

http://www.totsantcugat.cat/actualitat/poble/educacio/les-ampa-del-collserola-i-del-turo-alerten-de-la-necessitat-d-una-13a-escola-68650102.html

No Comments »

FESTA FI DE CURS – 17 de Juny 2017

Us fem saber que la Llei 28/2005, de 26 de desembre, i la Llei 8/1998, de 10 de juliol, prohibeixen la venda i consum d’alcohol i de tabac als recintes escolars en les festes organitzades per l’escola i com a tal efecte a les festes que organitza l’AMPA.

Aixi doncs, la junta AMPA hem demanat a les comissions organitzadores de les festes de bricolatge, sopar de 6è, fi de curs i d’altres que es portin a terme dins del recinte escolar, que ajustin l’organització a aquesta llei.

Gràcies per la vostra col.laboració!
Junta AMPA

No Comments »

<\/body>