AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Comunicat de rebuig

Benvolgudes famílies,

Com a representants de l’AMPA de l’Escola Ferran i Clua condemnem i rebutgem les amenaces i la pressió a la qual estan sotmetent aquests dies als directors i directores de les escoles que poden ser centres electorals el pròxim 1 d’octubre. Lluny d’entrar en opcions polítiques, que sempre que se sustentin en valors democràtics són molt lícites, ens solidaritzem amb la directora de la nostra escola, la Marta Puiggalí davant dels escrits amenaçadors i les visites d’alguns cossos policials, els quals responen a la reiterada vulneració dels drets democràtics més elementals que darrerament practica el Govern d’Espanya.
En aquest sentit, pensem que també les Associacions de Pares i Mares, s’han de comprometre amb el valor de la democràcia i en el respecte en els valors socials i cívics.

Junta AMPA

Valldoreix, 27 de setembre de 2017

No Comments »

Reunions de nivell i acollida

Hola, famílies! Benvingudes de nou a l’escola!
Com ha anat l’estiu? Aviat ens trobarem per posar fil a l’agulla amb tota la feina que tenim per fer.
Us convocarem en breu.

De moment, una informació del vostre interès. S’acosten les reunions de nivell!

Per facilitar la vostra assistència, tal i com vam fer el curs passat, aquell dia elServei d’Acollida de Tarda ofert per SAEC s’allargarà fins que acabi la reunió per als alumnes del curs i també per als seus germans, sempre que vagin a l’escola (de p3 a 6è).

És IMPRESCINDIBLE que envieu un SMS al número 696001875 dos dies abans de la reunió per reservar plaça, indicant el dia de l’acollida i el curs del nen o nena. Així mateix, caldrà posar una nota a l’agenda per a la tutora o tutor. Respecteu els terminis. Facilitareu la previsió de monitors que fa SAEC.

Recordeu posar berenar a la motxilla!
Aquest servei és gratuït per a les FAMÍLIES SÒCIES de l’AMPA.

Recordeu el calendari de les reunions: (a les 17:15h)
1r: 27 de setembre
2n: 28 de setembre
3r: 3 d’octubre
4t: 4 d’octubre
5è: 10 d’octubre
6è: 18 d’octubre
P4: 24 d’octubre
P5: 26 d’octubre
P3: 8 de novembre
Gràcies.
La junta de l’AMPA.
No Comments »

Berenar benvinguda i llibres

Benvolgudes famílies!

Esperant que l’estiu us hagi provat molt, us convoquem al berenar que tindrà lloc dimecres dia 6 a les 18h al pati de l’escola. Ens trobarem els qui puguem: serà un bon moment per retrobar-nos i agafar forces per al curs que tot just estrenem.
Porteu alguna coseta per menjar i per beure!
Recordeu que el mateix dimecres 6 de 17 a 19h i el dissabte 9 de 9.30 a 12h podreu recollir els llibres del curs. Porteu els justificants del pagament 🙂
Salut!
L’equip de mestres i l’AMPA
No Comments »

<\/body>