AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

CASALS DE SETMANA SANTA AL FERRAN I CLUA

on 7 març, 2017

Benvolgudes famílies,

CASALS DE SETMANA SANTA AL FERRAN I CLUA
Al full teniu totes les dades per fer la inscripció. Facilitat en els pagaments, no dubteu en preguntar. També podeu començar a reservar plaça i fer el pagament abans del 3 d’abril.
Caldrà portar la documentació a secretaria des de les 8:15 del matí fins les 18:30. Segons la nova normativa del Lleure cal tenir la documentació original i no còpia d’inscripció.
A partir del dia 1 d’abril us passem menú i programació dels 4 dies.
P-3 i P-4 Fil conductor EL Follet perdut: En Donyet
Donyet apareixerà el dilluns a l’escola, està perdut… vol tornar a casa seva i no sap com… els nens i les nenes li hauran d’ajudar a trobar el camí de tornada. Treballarem tot el que està relacionat amb aquesta història tenint en compte la tradició catalana, on el presenten com un homenet petitíssim, vestit de coloraines. Hi ha moltes llegendes sobre els follets, els seus poders i les seves relacionsamb els humans. Se’ls atribueix un caràcter entremaliat, burleta i juganer. Serien ells qui piquen parets, aixequen teules, trenen les cues al bestiar,espanten tothom xiulant i udulant, i en general fan tota mena de trapelleries. 
P-5 i Cicle inicial. Fil conductor: Gaudir a través del joc
La vida infantil no es pot concebre sense joc. Jugar és la principal activitat de nens i nenes i respon a la seva necessitat de mirar, tocar, tafanejar i experimentar, és aquest impuls primari que ens empeny des del naixement a descobrir, explorar, dominar i estimar el món que ens envolta, possibilitant un sa i harmoniós creixement del cos, la intel·ligència, l’afectivitat i la sociabilitat. ( Imma Marin ).
Cicle mitjà i superior. Fil conductor: Les olimpíades.
El grup de nens i nenes escolliran quins esports voldran competir al llarg dels 4 dies. La prioritat d’aquesta activitat és el treball en equip, el respecte cap als companys del seu propi equip així com de l’equip contrari. Tot això gaudint i aprenent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

<\/body>