AMPA Ferran i Clua

BLOG de l'AMPA de l'escola pública de Valldoreix Jaume Ferran i Clua

Festa fi de curs – 9 de Juny

El proper  9 de juny celebrem la nostra gran festa del Ferran i Clua. Al matí hi hauran activitats per pares i fills. A la tarda, després dels balls dels nostres nens i nenes comença la festa.

A les 20:30 soparan els nens i nenes. A les 21:00 comencen els inflables, tallers, llits elàstics, actuació pel mes petits. A les 21:45 soparem els pares i mares mentre els mes petits gaudiran d’un espectacle infantil . A les 23:00. Farem  una gran rifa gràcies a molts regals aportats per pares i mares i establiments de Valldoreix i Sant Cugat que es podran consultar al blog de l´Ampa. A partir de les 23:30 música i ballaruca per a tothom.

Recordeu comprar la rifa i els tiquets del sopar quan abans millor.

Tant els tiquets del sopar com de la rifa els podeu comprar de tres maneres:

1. Ingrés al número de compte de la caixa 2100-2776-32-0100497203: Heu d’indicar ella quantitat de sopars que voleu, si son d’adults o de nens i el curs i la classe del vostre fill o filla mes gran. els hi donarem a ells els tiquets.

2. Els dies 28 i 29 de maig de 16:30 a 18:30 a la casa del conserge.

3: els dies 28,29, 30 , 31 de maig i 1 de juny de 9:15 a 14:00 a la secretaria de l’escola.

Els números guanyadors  de la rifa estaran publicats al bloc de l´Ampa per que ho puguem consultar en qualsevol moment, i les cistelles no entregades durant  festa quedaran guardades per entregar-les quan es reclamin via e-mail el termini d’un mes, al correu cluaferran@gmail.com.

Us esperem a tots, és LA FESTA DELS NOSTRES NENS I NENES

La comissió de la festa de fi de curs

No Comments »

Informació festa fi de curs 2012

Benvolguts/des,

Us adjuntem el link per poder-vos inscriure a l’activitat d’orientació que se us explica a continuació. A més a més us adjuntem la primera informació sobre la festa de fi curs

Salutacions,
Comissió de festes

No Comments »

MOLT IMPORTANT!! – Comissió de la festa de fi de curs

Bon dia famílies  del Ferran i Clua,

La comissió de la festa de fi de curs ja està en ple funcionament per a la nostra gran festa del proper 9 de juny.

Necessitem pares i mares voluntaris per  a petites tasques del mateix dia de la festa.

Us em adjuntat un excel amb les posicions on necessitem la vostra col·laboració. Son accions molt senzilles, però totes elles molt importants per a la nit del 9 de juny. Si algú estigués interessat, pot escriure el seu nom, telèfon i e-mail en la casella on podeu col·laborar. Aquest arxiu es pot enviat al correu de la comissió cluaferran@gmail.com

Si teniu qualsevol producte que ens poguéssiu donar per la rifa, també ens un podeu comunicar al mateix correu cluaferran@gmail.com i nosaltres en posaríem en contacte amb vosaltres .

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i us hi esperem a tos i totes vosaltres el proper 9 de juny a la festa de tots els nostres fills i filles.

La comissió de la festa de fi de curs

Descarrega convocatòria de pares i mares per la festa de fi de curs 2012

No Comments »

Informació Comissió Tèxtil

HOLA!

Crec q va ser el cap de setmana passat o l’altre que al Diari de St.Cugat va sortir aquesta noticia, vaig pensar q ens interessava! 😉
Res…només a tall informatiu!
Una abraçada i…fins aviat!
Clica AQUÍ i descarrega Notícia 
Font: Diari de SantCugat
No Comments »

Conviure i gaudir: el procés de canvi de la infància a l’adolescència

A l’atenció de la direcció dels centres i les seves AMPA

Benvolguts i benvolgudes,

Us fem arribar la informació relativa a la xerrada que clourà aquest curs l’Escola de pares i mares: la doctora en psicologia Maria Jesús Comellas durà a terme una xerrada sota el nom de “Conviure i gaudir: el procés de canvi de la infància a l’adolescència” el proper DIMARTS 29 DE MAIG DE 2012, a les 19.30 hores, a la Casa de Cultura (c/ Castellví, s/n –Jardins del Monestir-). La Maria Jesús Comellas té una àmplia experiència com a formadora de pares i mares, ha escrit diversos llibres i col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

Us agrairíem que distribuíssiu aquest correu entre les famílies de la vostra escola i en féssiu  difusió a través dels vostres mitjans. Tota la informació relativa a aquests cursos també estarà accessible a través de la pàgina web de l’Ajuntament (www.santcugat.cat  à Estudia à  Formació de pares i mares). Us enviem també el document en PDF per tal que el pugueu imprimir i penjar al vostre panell informatiu.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Xerrada M Jesús Comellas

No Comments »

Convocatòria reunió Junta AMPA – 10 de Maig a les 20:30

Benvolgudes famílies,

Adjunto convocatòria reunió Junta Ampa que es farà el pròxim dijous 10 de Maig a les 20:30

20120510_CONVOCATORIA_JUNTA

Salutacions,
Secretaria

No Comments »

Informació Casal de Cultura de Valldoreix

Bon dia,

Us envio informació del Casal de Cultura de Valldoreix

AgendaCulturaJoventutBiblioaccésMaig2012

CARTELL FAMILIARS

No Comments »

Festa de fi de curs – 9 de Juny de 2012

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que la festa de fi de curs serà el proper el 9 de juny. Properament us enviarem tota la informació. Aneu reservant-vos el dia.

No Comments »

MOLT IMPORTANT ! – Circular Informativa AMPA

Bon dia!!

Excepcionalment i sense que serveixi de precedent, us informem que la reunió de la Junta de l’AMPA del mes de maig es farà el dijous de la segona setmana, es a dir, el 10 de maig de 2012. Aquest mateix divendres us farem arribar l’ordre del dia. Recordar-vos que, d’entre d’altres temes, es votarà la obligatorietat d’utilitzar samarreta i dessuadora de l’escola en les sortides externes i en els actes esportius. També parlarem i organitzarem la festa de final de curs, de la festa del bricolatge, del seguiment de la nova web…

Per acabar, recordeu que a partir del setembre 2012 es deixaran d’utilitzar els diferents canals de l’AMPA; Intranet escola, mailings des de escola, yahoo groups… per centralitzar tota la nostra informació i debats a la web de l’AMPA. Si teniu problemes per registrar-vos, ens ho feu saber a ampaferraniclua@hotmail.es i us indicarem les passes a seguir.

www.ampaferraniclua.cat

Moltes gràcies i bona setmana curta,

              Junta AMPA

No Comments »

<\/body>